BuurtBeheer headerfoto

Zoeken

Zaalruimte huren in de stad

Hier volgt informatie over de verhuur van diverse zaalruimtes. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u het beste direct contact opnemen met de diverse centra.


Het Treslinghuis
Klaprooslaan 120

Het Treslinghuis is met haar drie zalen uitermate geschikt voor partijen, vergaderingen, recepties, borrels, lezingen, bedrijfspresentaties, congressen, culturele evenementen, cursussen, trainingen, etc. 

Er is een Theaterzaal met een capaciteit van 180 zitplaatsen, een Wijkservicepunt met een capaciteit van 22 zitplaatsen en een Vergaderruimte met een capaciteit van 14 zitplaatsen.
Nieuw is het WSP Flexkantoor, waar men per dagdeel een kantoorrruimte kan huren en wat geschikt is voor klein overleg (maximaal 8 personen).

Het Treslinghuis biedt u diverse geheel verzorgde arrangementen en technische faciliteiten om uw evenement tot een geslaagd evenement te maken. Uiteraard leveren wij ook maatwerk op aanvraag.  

Voor meer inlichtingen over de mogelijkheden, prijzen en reserveringen:
050 - 317 12 80
e-mail: treslinghuis@werkpro.nl
website: www.treslinghuis.nlSpeeltuinvereniging Oosterpark
Resedastraat 2
a

Niet-commerciële verhuur (vergaderingen & trainingen) van een zaal met een capacitieit van 50 personen en een zaal met een capaciteit van 24 personen.
De huur per zaal is € 15,- per uur, € 60,- per dagdeel en € 120,- per dag.

De volgende faciliteiten zijn mogelijk:
* koffie en thee
* bar en keuken
* geluidsinstallatie
* schoonmaak en opruimen

Voor inlichtingen en reserveringen:
mw. G. Delgorge
050 - 314 42 45
e-mail:
sv_oosterpark@msn.com
website: www.speeltuinengroningen.nl/oosterpark


Buurtcentrum Poortershoes
Oosterweg 13

Niet-commerciële verhuur (vergaderingen & trainingen) van een zaal met een capaciteit van 50 personen (huurprijs € 20,-), een zaal met een capaciteit van 24 personen (huurprijs € 11,-), een (gym)zaal met een capaciteit van 22 personen (huurprijs €12,50) en een zaal met een capaciteit van 16 personen (huurprijs € 10,-). De huurprijzen zijn per uur. De zalen zijn ook te huren voor een dagdeel, een dag of voor meerdere keren. In het laatste geval is een korting op de huurprijs van toepassing.

De volgende faciliteiten zijn mogelijk:
* koffie en thee
* bar en keuken
* presentatiemiddelen (DVD, video, breedbeeld TV, beamer, projector)

Voor inlichtingen en reserveringen:
050 - 313 11 41
Website:
www.poortershoes.nl