BuurtBeheer headerfoto

Zoeken

Wijk: Tuinwijk

De Tuinwijk is in de jaren 20 van de vorige eeuw aangelegd. Naast een aantal particuliere woningen langs het spoor zijn de meeste huizen in het bezit van drie woningcorporaties.
De naam Tuinwijk stamt uit de 70-er jaren. De wijk staat ook wel bekend als Concordiabuurt. Het buurtcentrum was de algemene sociaal-culturele voorziening, maar heeft nu vooral een functie als jeugdvoorziening en vergaderruimte.

Voor overige sociaal-culturele activiteiten kan men terecht in de Vensterschool en de Sonde 2000 aan de Eikenlaan. Het beheer van deze voorzieningen wordt uitgevoerd door het Sociaal Buurtbeheer.

In de Tuinwijk werken verder twee buurtconciërges voor het beheer van de openbare ruimte en het woningbezit van de corporaties.

Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties in de Tuinwijk. Door op een icoontje te klikken vind u meer informatie over de betreffende accommodatie.

Klik ook eens op 'Satelliet', zo ziet u uw wijk via foto's van boven. U kunt met de pijltjes manouvreren en met de plus en de min in- en uitzoomen.

Accommodaties in de Tuinwijk