BuurtBeheer headerfoto

Zoeken

Wijk: Selwerd

De wijk Selwerd is in de jaren zestig aangelegd als een rustige nieuwbouwwijk ten noorden van de stad. In het noorden van de wijk staan drie grote studentenflats. Zij bepalen samen met de grote verzorgingsflats Patrimonium en Hunzerheem in sterke mate het aanzien van de wijk.

Aan het eind van de vorige eeuw is de wijk verder uitgebouwd met voornamelijk seniorenwoningen. De wijkvoorzieningen zijn ondergebracht in wijkcentrum De Berk, de Buurt- en Speeltuin Vereniging Selwerd en de in 2000 geopende Vensterschool SPT (Selwerd-Paddepoel-Tuinwijk).

In Selwerd zijn  werkzaam; één medewerker verleent secretariële ondersteuning, de ander levert een bijdrage aan het beheer van het woongebied van een corporatie.
Hieronder vindt u een overzicht van de accommodaties in Selwerd. Door op een icoontje te klikken vind u meer informatie over de betreffende accommodatie.

Klik ook eens op 'Satelliet', zo ziet u uw wijk via foto's van boven. U kunt met de pijltjes manouvreren en met de plus en de min in- en uitzoomen.

Accommodaties in Selwerd